Lidmaatschap PSV HCE Ruiters een goede keus!

Een ieder kan lid worden van de PSV HCE Ruiters. PSV HCE Ruiters is een scherp geprijsde ponyclub en rijvereniging, het lidmaatschap voor de vereniging bedraagt per kalenderjaar €27,50.


Lid worden van PSV HCE Ruiters kan op ieder moment. Het kalenderjaar loopt van 1 januari t/m 31 december, vanaf 1 oktober t/m 31 december halveren we het contributiebedrag naar € 15,00.


Aanmelden kan door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen of door een afspraak te maken met de secretaris Kiona Wolthuis-Aalderink telefonisch 06 - 39213358 of per e-mail hceruiters@gmail.com.


Naast de kosten voor het lidmaatschap van de vereniging worden er via de vereniging ook kosten voor het lidmaatschap KNHS, afdracht Regio Drenthe en de Kring Zuid Oost Drenthe in rekening gebracht. Je krijgt van de vereniging eens per jaar een factuur en je hebt de verplichting deze rekening binnen 30 dagen te voldoen aan de PSV HCE Ruiters.

Omschrijving Kosten
Contributie €27,50
Lidmaatschap KNHS €29,50
Afdracht Regio Drenthe €3,50
Kring Zuid Oost Drenthe €5,00

Het lidmaatschap KNHS blijft de verantwoordelijkheid van de vereniging. Je kunt je NIET zelf aan- of afmelden als KNHS-lid. Dit moet altijd via het secretariaat van de vereniging. Leden ontvangen 4x per jaar paardensportmagazine Paard & Sport als onderdeel van het lidmaatschap.

Opzegging


Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de secretaris, dit kan per e-mail PSV HCE Ruiters, t.a.v. Kiona Wolthuis-Aalderink, e-mail: hceruiters@gmail.com. Opzeggingen voor het opvolgende jaar dienen voor 20 november binnen te zijn, zodat de secretaris voor 1 december kan opzeggen bij de KNHS. Bij een te late opzegging blijft u lid in het nieuwe jaar en bent u de contributie van de vereniging en de kosten van de KNHS, Regio en de Kring voor het nieuwe jaar verschuldigd.

Inschrijfformulier

Wil je lid worden van PSV HCE Ruiters? Vul dan onderstaand formulier in.