Clinics

Een jurygerichte training                                  

Heb je binnenkort een (belangrijke) wedstrijd en heb je moeite om onderdelen tijdens een proef aan elkaar te rijden en wil je weten hoe je punten op een onderdeel tot stand komen. Kom deze onderdelen dan rijden en bespreken op deze dag met verschillende juryleden.

Wil je de fijne kneepjes leren om een goede proef te rijden, heb je altijd onderdelen waar je punten niet omhoog gaan of krijg je punten die je niet begrijpt op onderdelen dan is een jurygerichte training iets voor jou!

Ook kun je al je vragen die een wedstrijd met zich meebrengt stellen op een laagdrempelige manier hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en handvatten mee voor je volgende wedstrijd.   
 

Een jurygerichte training is leerzaam en voor iedereen van de klasse B t/m ZZ-Zwaar.
Een jurygerichte training wordt met drie combinaties gelijktijdig gereden en duurt ongeveer 45 minuten.

Datum jurygerichte training:
- zaterdag 20 april 2024
- zaterdag 1 juni 2024


Locatie: Beekweg 39 te Schoonebeek.

Een ieder kan zeker meedoen. De kosten zijn voor leden PSV HCE Ruiters € 20,00 en niet leden € 30,00 per combinatie, contant te voldoen op de locatie.

Aanmelden via de mail hcewedstrijden@gmail.com onder vermelding van;
- naam,
-deelname met paard en/of pony
- klasse.
Schrijf je snel in, want vol = vol!

 

*Tip: neem iemand mee die een video maakt van jouw rijden inclusief het commentaar van de jury. 
 

* Het is ook mogelijk om vervolg (privé) lessen te nemen, In deze trainingen werken we aan de ontspanning en op een paard vriendelijke manier je paard te rijden. Door het trainen van paard/pony en ruiter om met zo weinig mogelijk hulpen je paard/pony in balans op eigen benen te laten komen. Vanuit de achterhand naar de hand toe. Daarbij ligt de focus niet op hoe je je paard in de “krul” rijd, maar met een zachte verbinding, in contact te komen met de achterhand en die sterker te maken.